Dutch English

Tarieven

Intake( eerste consult) en behandeling Acupuntuur € 65,00
Vervolgbehandeling Acupunctuur € 55,00
Intake (eerste consult) en behandeling Tuina therapeutische € 65,00
Vervolgbehandeling Tuina therapeutische massage € 55,00
Enkel consult € 15,00
Kruiden
Bij gebruik van kruiden zijn de prijzen afhankelijk van het soort en hoeveelheid.
De prijs en dosering worden tijdens de behandeling volstrekt.
Dit kan variëren tussen
€ 5,- en € 25,00

Om mijn administratie te ontlasten verzoek ik u vriendelijk om het bedrag na afloop van het consult per pin of contant te betalen. U krijgt dan een factuur mee, die u aan uw ziektekostenverzekeraar kunt sturen.Mocht u onverhoopt de afspraak willen afzeggen, wilt u dat dan in ieder geval 24 uur van tevoren doen? Als u later afzegt, moet ik helaas toch het volledige consult in rekening brengen.

VERGOEDING

Therapeuten van Acupunctuur Chinese Medical center zijn lid van de verenigingen ( YI & Zhong ) Behandelingen uitgevoerd door leden van deze verenigingen worden door de meeste zorgverzekeraars en ziekenfondsen grotendeels vergoed.

De behandeling, kunt u naast contant, ook betalen per pinpas. U krijgt een rekening mee die u kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

De eigen bijdrage is niet van toepassing op onze behandelingen. Dat betekent dat als u alternatief, of a Acupunctuur in u aanvullend pakket heb staan. Vanaf de eerste behandeling de vergoeding van uw zorgverzekeraar tegemoet kunt zien.

Alle verzekeraars (behalve Interpolis) hebben Acupunctuur voor vergoeding in hun aanvullende, uitgebreide en particuliere polissen.

Het juist te vergoeden bedrag per consult en de aantal behandelingen per jaar varieert per verzekeraar en polis. Dit kunt u het beste bij uw verzekering informeren. Om in aanmerking te komen voor vergoeding is geen verwijsbrief nodig.